Projecten

Wij streven ernaar onszelf continu te blijven vernieuwen. Daarbij zetten wij onze ervaring en creativiteit in, zowel ten aanzien van  vastgoedadvies als bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Interesse? Neem contact met ons op.
Hieronder een greep uit onze opdrachten.

 • Amstelkwartier blok 8a

  Amsterdam

  NL Development,

  Amstelkwartier blok 8a, Amsterdam

  Langs een zijarm van de Amstel zijn 55 huurappartementen, een kinderdagverblijf met dakterras op de bovenste verdieping en een ondergrondse stallinggarage in aanbouw. Het project wordt duurzaam en energieneutraal uitgevoerd.

 • Gouden Buurten

  Berkel en Rodenrijs

  Kavel Vastgoed,

  Gouden Buurten, Berkel en Rodenrijs

  Al ruim 10 jaar ondersteunen wij Kavel Vastgoed bij de prijs- en contractvorming van de gebiedsontwikkeling Gouden Buurten te Berkel en Rodenrijs. In verschillende deelplannen worden totaal ca. 700 woningen en 300 appartementen gerealiseerd.

 • Verbouw Oude Luxor Theater

  Rotterdam

  Gemeente Rotterdam,

  Verbouw Oude Luxor Theater, Rotterdam

  De theaterzaal is uitgebreid en voorzien van nieuwe stoelen met meer beenruimte. Tevens zijn de werk- en kleedruimten in het theater aangepast naar de standaarden van nu.
  VGG heeft naast de bouwkostenbegeleiding met aannemersselectie ook de directievoering verzorgd.

 • Spiegelstraat

  Goes

  Caredo Comfort Wonen,

  Spiegelstraat, Goes

  31 moderne, luxe comfortwoningen voor senioren met vrijblijvend toegang tot een ruim aanbod aanvullende Comfort-, Woon- en Zorgdiensten.

 • 14 NOM-woningen

  Zevenhuizen-Zuid

  Woonpartners Midden Holland,

  14 NOM-woningen, Zevenhuizen-Zuid

  14 grondgebonden nul-op-de-meter woningen. De woningen van gem. 100 m2 zijn gasloos. Een bodemwarmtepomp zorgt voor verwarming en warm water.

 • Parkstad Zuid

  Rotterdam

  AM,

  Parkstad Zuid, Rotterdam

  “Imagine” is het eerste deelproject van de grootschalige gebiedsontwikkeling Feijenoord City. Het woongebouw bestaat uit 3 delen: twee woontorens van resp. 70 en 50 m1 en de stadswoningen van max. 22 m1 hoog. Imagine krijgt een binnentuin, die zal functioneren als een klimaatbestendige, groene huiskamer met volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning.

 • Euryza

  Zwijndrecht

  AM,

  Euryza, Zwijndrecht

  Euryza fase 2 “High & L’Eau” betreft de nieuwbouw van 56 appartementen met ondergronds parkeren

 • Blauwhuiskwartier Schiedam

  Schiedam

  NL Development,

  Blauwhuiskwartier Schiedam, Schiedam

  Het Blauwhuiskwartier bestaat uit 2 fases. In fase 1 worden 26 appartementen, 5 patiolofts en 12 starterslofts gerealiseerd. Fase 2 betreft de herbestemming van het rijksmonumentale Blauwhuis tot appartementen.

 • Bellevue Leidsche Rijn

  Heijmans,

  Bellevue Leidsche Rijn,

  Bellevue is een karakteristiek terrassengebouw met 144 woningen, o.a. bungalows, woon-werkwoningen, appartementen en duplex-penthouses. Bellevue wordt naast de Gele Brug over het Amsterdam-Rijnkanaal gerealiseerd en markeert de entree van de wijk Leidsche Rijn.

 • Rive Republic

  Rotterdam, Rivium

  Waterford Investments,

  Rive Republic, Rotterdam, Rivium

 • Casa Nova & The Muse

  Rotterdam

  Wilma Wonen,

  Casa Nova & The Muse, Rotterdam

  110 appartementen en 6 penthouses op een 5-laagse plint met o.a. parkeervoorzieningen en commerciële ruimten. Op de 5e verdieping wordt een daktuin gecreëerd die ook voor bewoners van het naastgelegen The Muse te gebruiken is.

 • Gouwpark

  Zaandam

  Wilma Wonen,

  Gouwpark, Zaandam

  Op de voormalige ziekenhuislocatie Zaans Medisch Centrum worden 250 woningen en appartementen gerealiseerd.

 • Amsterdam Vertical

  Amsterdam (Sloterdijk)

  Heijmans Vastgoed,

  Amsterdam Vertical, Amsterdam (Sloterdijk)

  In Sloterdijk-Centrum wordt Amsterdam Vertical gerealiseerd, bestaande uit 144 woningen en 700 m2 commerciële ruimten in zowel hoogbouw als laagbouw. Tevens worden diverse daktuinen aangelegd en is een parkeergarage aanwezig. De 5 betrokken architecten hebben gefragmenteerde volumes ontworpen, om het eenzijdige beeld van bestaande kantoorgebouwen te doorbreken.

 • Mybase-S, Strijp-S

  Eindhoven

  MRP Development,

  Mybase-S, Strijp-S, Eindhoven

  Ontwikkeling van 235 appartementen in vier blokken met twee binnentuinen. Tevens ca. 1.000 m2 commerciële ruimte, een parkeerkelder met 95 plaatsen en een collectieve fietsenstalling.

 • ZeelandToren

  Vlissingen

  VG-D Vastgoedontwikkeling,

  ZeelandToren, Vlissingen

  De ZeelandToren wordt een 100 meter hoog iconisch gebouw, met niet alleen (recreatie) appartementen maar ook met restaurant, skybar en wellness voorzieningen

 • Ooievaarplein/Vinkplein

  Zwijndrecht

  Trivire,

  Ooievaarplein/Vinkplein, Zwijndrecht

  Energieproject Ooievaarplein/Vinkplein in Zwijndrecht draait om het energiezuiniger maken van sociale huurappartementen: door de appartementen van energielabel F (gemiddeld) naar energielabel A te brengen verbetert het wooncomfort.

 • Oceaanhuis

  Westzeedijk, Rotterdam

  Waterford Investments,

  Oceaanhuis, Westzeedijk, Rotterdam

  Het Oceaanhuis (vroeger bekend als het Stokvisgebouw) wordt getransformeerd naar een loftgebouw met een mix van 184 woningen in veel verschillende woningtypen (45-150 m2): gezinsappartementen, studio’s, lofts, hoekappartementen, woon-werkappartementen en penthouses. Door in de plattegrond de bestaande lichthoven te koppelen ontstaan als het ware een binnenring en een buitenring.  Woningen aan de binnenring liggen aan het atrium. Deze ruimte werd oorspronkelijk gebruikt voor het laden en lossen van vrachtwagens voor de fabriek, en zal worden omgevormd tot een unieke binnentuin voor de bewoners. De woningen in de buitenring worden vanaf de straat ontsloten. Deze lofts krijgen prachtige monumentale hoge plafonds met afgeronde plafondaansluiting en monumentale raamindelingen.

 • Overhoeks fase 3.1

  Amsterdam

  Ontwikkelingscombinatie Overhoeks (Amvest),

  Overhoeks fase 3.1, Amsterdam

  In fase 3.1 realiseert Amvest voor OCO twee maal 2 woonblokken, naar ontwerpen van 4 architecten (161 huurwoningen en 131 koopwoningen). Op maaiveldniveau worden twee parkeervoorzieningen gebouwd en op elke parkeervoorziening zijn twee blokken gesitueerd.

 • Het Gemaalhuis

  Hoofddorp

  Timpaan,

  Het Gemaalhuis, Hoofddorp

  Timpaan ontwikkelt aan de Kruisweg in Hoofddorp het project Het Gemaalhuis, bestaande uit 84 woningen. Het betreft 25 grondgebonden woningen, 5 dekwoningen, 39 huur- en 15 koopappartementen. Hiervan zullen 40 appartementen worden verkocht aan een belegger en worden verhuurd.

 • Kopblok fase 1, 2 en 3

  Amsterdam

  Synchroon,

  Kopblok fase 1, 2 en 3, Amsterdam

  Het Kopblok bestaat uit vier gebouwen: Poortgebouw, Pleingebouw, Hofgebouw en Kopgebouw. Met daar tegenover een rij kadewoningen. Het Poortgebouw en het Pleingebouw plus het eerste deel van de kadewoningen vormen samen de eerste fase. De tweede fase is het Hofgebouw en de derde en laatste fase is het Kopgebouw, dat bijna in het IJ gaat steken.
  Fase 3, het Kopgebouw, vormt de beëindiging van blok 0, de eerste strook woonbebouwing van de Houthavens. Het gebouw vormt de afsluiting van de gedifferentieerde volumetrische opbouw van de eerste bebouwingsstrook.

 • Spaarndammerhart

  Amsterdam

  Heijmans Vastgoed,

  Spaarndammerhart, Amsterdam

  Op het terrein van de voormalige Spaarndammerschool zijn 76 woningen gerealiseerd, in de sociale huursector en voor middeninkomens. In navolging van de architectuur van de Amsterdamse School zijn er kunsttoepassingen aangebracht in de poorten, waar in het metselwerk in reliëf teksten zijn opgenomen die refereren aan het wezen van de buurt. Ook in de bestrating zijn tekstregels opgenomen.

 • Remisehof Parkstad

  Rotterdam

  Stevast Baas en Groen,

  Remisehof Parkstad, Rotterdam

  Tussen de Kop van Zuid en de Afrikaanderwijk in Rotterdam worden 250 woningen ontwikkeld. Deze ontwikkeling bestaat uit 113 koopwoningen en  137 vrije sector huurwoningen voor het Achmea Dutch Residential Fund (ADRF), waarin meerdere pensioenfondsen participeren.

 • DOK40

  Eindhoven

  CRA Vastgoed,

  DOK40, Eindhoven

  Op de plek tot het begin van deze eeuw het tapijtcentrum stond, wordt nu DOK40 gerealiseerd. Aan de kop van het Eindhovens kanaal, direct tegen de binnenstad. Aan de bestaande Havenstraat en Havensingel komen 18 stadswoningen, passend bij de omliggende bebouwing, overgaand in een appartementengebouw met 38 eenheden passend bij de grotere schaal aan het kanaal.

 • Modulaire wooneenheden Riekerhaven

  Amsterdam

  Woonstichting De Key,

  Modulaire wooneenheden Riekerhaven, Amsterdam

  In Startblok Riekerhaven, een initiatief van Woonstichting De Key in samenwerking met gemeente Amsterdam, staan 500 jongerenwoningen: 250 voor erkende jonge vluchtelingen (statushouders) en 250 voor werkende jongeren uit de buurt, studenten en net afgestudeerden. De Riekerhaven wordt ontwikkeld tot een nieuwe stadswijk. De voorbereidingen zijn in gang gezet, maar het duurt nog jaren voordat de eerste paal de grond in gaat. Daarom is gekozen voor de tijdelijke bestemming van het gebied voor een periode van ongeveer negen jaar middels modulaire bouw.

 • Overkamppark

  Dordrecht

  AM b.v.,

  Overkamppark, Dordrecht

 • Hoge Singel

  Berkel en Rodenrijs

  Kavel Vastgoed,

  Hoge Singel, Berkel en Rodenrijs

  Boven twee supermarkten en horeca/commerciële ruimten zijn 24 appartementen gerealiseerd.

 • De Vlietoevers

  Voorburg

  NL-Development,

  De Vlietoevers, Voorburg

  Aan de Vliet in Voorburg worden 62 woningen gerealiseerd: 7 villa’s aan de haven met eigen ligplaats; 10 verandawoningen aan de Vliet; 8 twee-onder-een-kap villa’s aan de haven met eigen ligplaats en 37 herenhuizen in diverse types

 • The Muse, Wijnhaven 69

  Rotterdam

  Wilma Wonen,

  The Muse, Wijnhaven 69, Rotterdam

  Plan

  Aan de Wijnhaven in Rotterdam worden 94 koopappartementen van 80-200 m2 (inclusief penthouses op de bovenste verdiepingen en enkele wat kleinere studio’s op de eerste verdieping), een parkeergarage en commerciële ruimten gerealiseerd.

  https://themuseofrotterdam.nl/

 • Van Eesteren Paviljoen

  Amsterdam

  Van Eesterenmuseum,

  Van Eesteren Paviljoen, Amsterdam

  Aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West is het nieuwe Van Eesteren Paviljoen gebouwd. Dit herkenbare en zichtbare paviljoen heeft een sober en doelmatig karakter, net als veel architectuur uit de wederopbouwperiode, het kenmerk van Van Eesteren. Het ontwerp is geïnspireerd door paviljoenbouw uit de jaren ‘50 en ‘60 , een eenvoudig houten Van Eesteren Paviljoen met veel glas. Het is donker van kleur zodat het niet geheel verdwijnt in de parkachtige omgeving van de Sloterplas.
  Het nieuwe paviljoen heeft meer ruimte voor exposities, voor debat, workshops en ontmoeting. Het biedt kansen voor het uitbreiden van de educatiemogelijkheden, voor horeca, een museumwinkel en een openbare tuin.

 • Herstructurering Den Haag Zuid West

  Den Haag Zuid West

  Wijkontwikkelingsmaatschappij Den Haag Zuid West (WOM-DHZW),

  Herstructurering Den Haag Zuid West, Den Haag Zuid West

  Herstructurering van ca. 1.030 woningen in Den Haag Zuid West, leidend tot een waardestijging van alle woningen in Zuid West en een verbetering/behoud van de sociale woningvoorraad in dit gebied.

  Quick scan van mogelijk realiseerbare woonprogramma’s, alsook grond- en vastgoedberekeningen voor de nieuwbouw en renovatie

 • De Hoven

  Delft

  Van der Vorm Vastgoed,

  De Hoven, Delft

  Boven winkelcentrum De Hoven Passage in Delft wordt een 12-laagse woontoren met ca. 83 huur- en koopappartementen gerealiseerd.

 • Parkblok Houthavens

  Amsterdam

  Synchroon,

  Parkblok Houthavens, Amsterdam

  De 130 nieuwbouwwoningen van het Parkblok zijn in 9 eigentijdse gebouwen rondom een gezamenlijke binnentuin gesitueerd. Het plan kent een mix van woningtypen: startersappartementen, 3-5 kamerappartementen, luxe penthouses en ruime eengezinswoningen. Onder de binnentuin bevindt zich de parkeergarage voor de bewoners.

 • Hoog Lindoduin

  Den Haag (Scheveningen)

  Vestia,

  Hoog Lindoduin, Den Haag (Scheveningen)

  In het hart van Scheveningen bevindt zich een jaren ‘ 60 galerijflat van 14 bouwlagen met hierin 182 appartementen. Het complex, gebouwd in 1963 om precies te zijn, is in slechte staat. Het complex wordt vrijwel volledig vernieuwd, op het casco na.

 • Studentenhuisvesting Johanna

  Utrecht

  SSH,

  Studentenhuisvesting Johanna, Utrecht

  Nieuwbouw van 655 eenheden voor studenten en short stay op de Uithof te Utrecht. Op de begane grond zijn voorzieningen als een wasserette en koffiecorner. Op verschillende plekken c.q. verdiepingen zijn buitenruimtes gecreëerd.

   

 • Transformatie GAK-kantoor

  Helmond

  Woonpartners Helmond,

  Transformatie GAK-kantoor, Helmond

  Transformatie van het voormalige GAK-kantoor te Helmond tot ca. 85 wooneenheden voor jongeren met commerciële functies op de begane grond.

 • Multifunctionele accommodatie Kort Ambacht

  Zwijndrecht

  Trivire,

  Multifunctionele accommodatie Kort Ambacht, Zwijndrecht

  Nieuwbouw van 2.330 m2 multifunctionele accommodatie met daarin een basisschool, welzijnsorganisatie en sportzaal.

 • De Melkfabriek

  Campina-terrein Hilversum

  Dudok Wonen,

  De Melkfabriek, Campina-terrein Hilversum

  Herbestemming van monumentaal industrieel erfgoed tot 54 woningen, 4.500 m2 kantoor, parkeergarage en brede school.

 • Transformatie Wijnhavenkwartier

  Den Haag

  Heijmans,

  Transformatie Wijnhavenkwartier, Den Haag

  Op de locatie Turfmarkt/Schedeldoekshaven in Den Haag zijn de vrijgekomen gebouwen van de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken in meerdere fases getransformeerd. Niet alleen zijn 170 appartementen gerealiseerd , de Universiteit Leiden is met een van haar vestigingen met 13.000 m2 ook onderdeel van de nieuwe invulling. Daarnaast zijn er 224 parkeerplaatsen en ca. 1.000 m2 commerciële ruimten beschikbaar gekomen.

 • Winkelcentrum Gouden Hart

  Berkel en Rodenrijs

  Kavel Vastgoed,

  Winkelcentrum Gouden Hart, Berkel en Rodenrijs

  Ca. 5.600 m2 retail plint met daarboven 102 koop- en huurwoningen in de wijk Westpolder.

 • Nederlands Hervormde Kerk

  Wateringen

  Kerkbestuur Hervormde gemeente Wateringen,

  Nederlands Hervormde Kerk, Wateringen

  De kerk wenst een nieuw te bouwen ruimte te creëren, waarin groepen tot ca. 200 personen ontvangen kunnen worden. Ten behoeve van de ruimtelijke samenhang en gewenste functies in de bestaande bouw is een arcade annex kloostergang ontworpen, als wand van de binnenhof. Achter de arcade worden de voorzieningen gesitueerd. Bij de planvorming is het essentieel  het monumentale karakter van de kerk te behouden.