Directeur

Hans van Voorden

Oprichter, directeur en boegbeeld Hans van Voorden. Hij trad kort na zijn afstuderen aan de HTS als maatschapslid toe bij ARO, een vooraanstaand advies-, architecten- en bouwkostenbureau specifiek voor de woningbouw. Veel aandacht ging toen uit naar de kosten-kwaliteitsonderzoeken voor het toenmalige Ministerie van Volkshuisvesting en onderzoeken naar premiewoningen. In 1985 werd Swets + Van Voorden opgericht, een bureau voor advies-, onderzoeks- en begeleidingsprojecten binnen het gehele bouwproces. In de loop der jaren ontstond op enig moment het huidige VGG Adviseurs.

Hans is een eigenzinnige, gerespecteerde autoriteit binnen het vakgebied. Hij wordt regelmatig gevraagd oplossingen te creëren bij problemen waar ieder ander is vastgelopen.
In ons land zijn veel projecten mede dankzij Hans’ inbreng gerealiseerd. In het ‘verre’ verleden bijv. Kattenbroek in Amersfoort of de Rechtenfaculteit Leiden. Vandaag de dag gaat veel aandacht uit naar woontorens, maar uiteindelijk weet hij van de hoed en de rand van elk VGG project.

In 2005 was hij een van de drie onafhankelijke onderzoekscommissie leden die het rapport uitbrachten ‘de prijs van mobiliteit: bestuur, management en kostenbeheersing bij de Noord Zuid Lijn Amsterdam’. Vijf jaar later was hij lid van een reviewcommissie voor de evaluatie van de totstandkoming van het project en projectorganisatie ‘drie multifunctionele centra in Leusden: beheersing van verwachtingspatronen’.
Onderzoeksvragen, zoals de herstelkosten van aardbevingsschade in Groningen voor het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, zijn bij Hans ook in goede handen.

Sergio Heppe Montero

Junior vastgoedadviseur

Alan Lam

Vastgoedadviseur

Marijke van Pouderoijen

Junior vastgoedadviseur

William Olsthoorn

Vastgoedadviseur

Steven Goosens

Bouwkostendeskundige

Liesbeth Langeler

Administratie

Ronald Ruigrok

Vastgoedadviseur

Gerard Tollenaar

Senior vastgoedadviseur

Karin van Ginkel

Office Manager