Ons team

De enige zekerheid is de verandering… Daarom is een advies pas werkelijk zinvol wanneer het aansluit op wat de markt dagdagelijks met zich brengt. VGG is synoniem voor goed doordacht, altijd oplossingsgericht en ‘to the point’. Wij verkiezen weten dankzij accurate marktkennis boven ‘kant-en-klare’ modelmatige invuloefeningen. En wij kijken altijd verder dan onze neus lang is.
Onze kennis van processen, techniek én actuele kostenkennis helpt het gat tussen ontwikkelen en bouwen te overbruggen. Dat is de rol van VGG! Sturen op een maakbaar en haalbaar project, waaraan iedereen zich kan committeren en trots op kan zijn. Natuurlijk zijn calculaties daarbij onmisbaar. Deze vormen een sturingsmechanisme, een vertrekpunt. Het is geen eindresultaat. Dat maakt ons tot een adviesbureau, in plaats van een calculatiebureau.

Onze grootste uitdaging?

Ook in deze wereld is geen dag hetzelfde. Ambities zijn hoog maar mogelijkheden niet oneindig. Het is dus de kunst altijd met een scherp oog te adviseren. Om nog steviger te verankeren waar we voor staan en hoe we dit doen zoeken we naar mensen. Mensen met een voorliefde voor vastgoed ontwikkeling en –realisatie, met “gevoel” bij cijfers en die ambitie om bruggen te bouwen. Bij VGG werk je aan een breed scala aan bijzondere projecten. Letterlijk en figuurlijk doen we dat drempelloos, wars van hiërarchie en hokjesgeest. Wij geloven in expertises bundelen en elkaar de helpende hand bieden.
Wij zijn meer dan een aantrekkelijke werkgever met goede beloningen en doorgroei mogelijkheden. Wij moedigen iedereen aan om ook anders te kijken. Om jezelf te zijn en deel te nemen aan verschillende projecten zodat je je blik kunt verruimen. Zo wordt persoonlijke en professionele groei gestimuleerd. Met zowel zelfstandigheid als samenwerken als belangrijke pijlers.

De collega’s

Op dit moment bestaat ons team uit 9collega’s. Wij stellen iedereen graag aan je voor!

Mitchel Veloo

Robin Fasel

Calculator

William Olsthoorn

Bouwkostendeskundige

Steven Goosens

Bouwkostendeskundige

Liesbeth Langeler

Administratie

Ronald Ruigrok

Bouwkostendeskundige

Gerard Tollenaar

Senior vastgoedadviseur

Karin van Ginkel

Office Manager

Hans van Voorden

Directeur